Var vänlig och vänd upp mobilen

Anhörig

Min sida

På ”Min sida” kan du skapa ett digitalt minnesrum för en anhörig som avlidit. Minnesrummet är sedan öppet för alla och ger möjlighet att hedra och minnas den avlidne, dela sin sorg och återuppleva fina stunder och glada minnen. Oavsett var i världen man befinner sig. Minnesrummets besökare kan också kondolera genom att exemplevis tända ett ljus, köpa en blomma eller lämna en minnesgåva.

Hur fungerar det?

Ett minnesrum skapas automatiskt när du beställer en dödsannons av oss. Allt du behöver göra för att komma igång är att använda inloggningsnyckeln som du hittar på annonskorrekturet eller på din dokumentation som du får av oss. Som ägare till ett minnesrum kan du lägga upp bilder och skriva minnestexter.

Få översikt av all information inför begravningen

På Min sida kan du också se all information om begravningen. Till exempel hur många som anmält sig till minnesstunden och hur många blommor som är beställda. Allt är samlat på ett ställe.

Kom igång med Min sida

Registrera dig på Min sida och skapa ett minnesrum genom att klicka på länken nedan. Ange din mailadress som användarnamn och nyckeln som du fått av oss som lösenord. Tveka inte att kontakta oss om några frågor uppkommer.

Registrera dig här