Var vänlig och vänd upp mobilen

Anhörig

Administrera ett minnesrum

På minnesrummets ”Min sida” kan du som anhörig skapa och administrera ett digitalt minnesrum för den avlidne. Minnesrummet är sedan öppet för alla och ger möjlighet att hedra och minnas den avlidne, dela sin sorg och återuppleva fina stunder och glada minnen – oavsett var i världen man befinner sig. Minnesrummets besökare kan också tända ett ljus, köpa en blomma eller anmäla sig till minnesstunden, läsa dödsannonsen eller lämna en minnesgåva.

Hur fungerar det?

Ett digitalt minnesrum skapas automatiskt när du beställer en dödsannons av oss. Allt du behöver göra för att komma igång är att logga in på ”Min sida” genom att använda inloggningsnyckeln som du hittar på annonskorrekturet eller på din dokumentation som du får av oss.

Vad kan du som administratör göra?

Som administratör av ”Min sida” kan du lägga upp bilder, skriva minnestexter, se information om begravningen som till exempel hur många som anmält sig till minnesstunden och hur många blommor som är beställda – allt samlat på ett ställe.

Kom igång med Min sida

Registrera dig på ”Min sida” och skapa ett minnesrum genom att klicka på länken nedan och tryck ”Logga in”. Ange din mailadress som användarnamn och nyckeln som du fått av oss som lösenord. Tveka inte att kontakta oss om några frågor uppkommer.

Registrera dig här