Var vänlig och vänd upp mobilen

Livsdokumentet

Din trygghet genom livet

Att komma igång och ordna för framtiden kan antigen kännas för tidigt eller för sent. Livsdokumentet är en digital livspärm som ger dig möjligheten att få ordning på dina privata uppgifter och viktiga dokument oavsett ålder. Enkelt, tryggt och säkert. Du kan också dokumentera önskemål för framtiden som är viktiga för dina anhöriga att känna till den dagen du inte längre finns.

Tjänsten är helt kostnadsfri

LOGGA IN

Så här fungerar det

Genom att ange en kontaktperson delas ditt Livsdokument automatiskt den dagen då du inte längre finns i livet och du undviker att din viktiga information riskerar att försvinna samtidigt som du underlättar för dina anhöriga när det behövs som allra mest. En trygghet genom hela livet och en omtanke för framtiden.

Allt samlat.

Genom att logga in på webben via mobilen eller datorn kan du i fördefinierade flikar enkelt få ordning på dina lösenord, bankuppgifter och andra privata uppgifter. Du kan även spara viktiga papper i ditt eget register och dokumentera önskemål för framtiden som kan vara viktiga för dina anhöriga att känna till.

Mer livskvalitet.

Vi vill att du ska känna trygghet över att dina anhöriga får ta del av dina viktiga uppgifter när du inte längre finns i livet. På så sätt förenklar Livsdokumentet både din vardag idag, samtidigt som du kan välja att förenkla vardagen på sikt för dina anhöriga genom att din pärm delas den dagen det behövs.

Säker förvaring.

Höga krav på säkerhet är centralt i all hantering av din information. Livsdokumentet är kopplat till ditt personnummer, du loggar in i tjänsten med BankID och all din data krypteras unikt för dig enligt högsta industristandard samt lagras säkert på servrar i Sverige.

SKAPA KONTO

 

Roland Andersson - Flachska Gården

FAQ

Klicka på länken nedan för att komma till vanliga frågor och svar gällande Livsdokumentet.

TILL FRÅGOR & SVAR