Var vänlig och vänd upp mobilen

Forshaga

Roland Andersson

Begravningsbyrå och Familjejuridik i Forshaga

Varmt välkommen till Roland Andersson – Begravning och Juridik i Forshaga. Vi har vårt kontor på Storgatan 34 i Forshaga centrum. Välkommen att kontakta oss för boka en tid på byrån eller för ett hembesök. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik i Forshaga. Vi är din juristbyrå i Forshaga och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Roland Andersson Begravningsbyrå i Forshaga. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

I Forshaga med omnejd finns det olika alternativ av ceremonilokaler, både för kyrkliga- och borgerliga begravningar. Nedan ser du en lista över olika ceremonilokaler och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Forshaga efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ över minnesstundslokaler och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare

Vi finns på fler orter