Var vänlig och vänd upp mobilen

Skoghall

Roland Andersson

Begravningsbyrå och Familjejuridik i Skoghall

Varmt välkommen till Roland Andersson – Begravning och Juridik i Skoghall. Vi har vårt kontor på Skomakargränd i Skoghalls centrum. Välkommen att kontakta oss för boka en tid på byrån eller för ett hembesök. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik i Skoghall. Vi är din juristbyrå i Skoghall och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Roland Andersson Begravningsbyrå i Skoghall. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

I Skoghall finns det olika alternativ över ceremonilokaler, både för kyrkliga- och borgerliga begravningar. Nedan ser du en lista över olika ceremonilokaler och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Skoghall efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ över minnesstundslokaler och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Gravplatser

Skoghall har ingen egen kyrkogård. Den närmaste är Hammarö kyrkogård som är uppdelad i tre olika delar: Norra, Västra och Södra kyrkogården. Vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på kyrkogårdens hemsida. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Till Hammarö kyrkogård

Vi finns på fler orter