Var vänlig och vänd upp mobilen

Molkom

Molkoms Begravningsbyrå

En del av Roland Andersson

Varmt välkommen till Molkoms Begravningsbyrå. Sedan 1998 är Molkoms Begravningsbyrå en del av Roland Andersson – Begravning och Juridik. Vi har vårt kontor på Stationsgatan 8 där vi delar lokaler med Molkoms Blommor. Välkommen att kontakta oss för boka en tid på byrån eller hembesök. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik i Molkom. Vi är din juristbyrå i Molkom och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Molkoms Begravningsbyrå – En del av Roland Andersson. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

I Molkom finns det olika alternativ över ceremonilokaler, både för kyrkliga- och borgerliga begravningar. Nedan ser du en lista över olika ceremonilokaler och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Molkom efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ över minnesstundslokaler i Molkom. Vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Gravplatser

Nedan finner du en lista över olika begravningsplatser i Molkom med omnejd. Vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på kyrkogårdens hemsida. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vi finns på fler orter