Var vänlig och vänd upp mobilen

Väse

Roland Andersson

Begravningsbyrå och Familjejuridik i Väse

Varmt välkommen till Roland Andersson – Begravning och Juridik i Väse. Tyvärr har inte vi kvar vårt kontor i Väse, utan hänvisar till vårt kontor i Karlstad på Älvgatan 11 i gamla kvarteret Almen. Däremot erbjuder vi alltid kostnadsfria hembesök i Väse om så önskas. Välkommen att kontakta oss för boka en tid. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik i Väse. Vi är din juristbyrå i Väse och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Roland Anderssons Begravningsbyrå i Väse. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

I Väse finns det olika alternativ över ceremonilokaler, både för kyrkliga- och borgerliga begravningar. Nedan ser du en lista över olika alternativ och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Väse efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ över minnesstundslokaler och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Gravplatser

Nedan finner du en lista över olika begravningsplatser i Väse med omnejd. Vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på kyrkogårdens hemsida. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vi finns på fler orter