Var vänlig och vänd upp mobilen

Vålberg

Nors Begravningsbyrå

En del av Roland Andersson

Varmt välkommen till Nors Begravningsbyrå i Vålberg. Sedan 1999 är Nors Begravningsbyrå en del av Roland Andersson – Begravning och Juridik. Tyvärr har inte vi kvar vårt kontor på Norsplan, utan hänvisar till vårt kontor i Karlstad på Älvgatan 11 i gamla kvarteret Almen. Däremot erbjuder vi alltid kostnadsfria hembesök i Vålberg med omnejd om så önskas. Välkommen att kontakta oss för boka en tid. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik i Vålberg. Vi är din juristbyrå i Vålberg och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Roland Anderssons Begravningsbyrå i Vålberg. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

Nedan ser du en lista över olika alternativ av ceremonilokaler i Vålberg. Vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Väse efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ över minnesstundslokaler. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

  • Sockenstugan vid Nors kyrka
  • Åstorpsgården i centrala Vålberg.
  • Församlingshemmet vid Segerstads kyrka

Läs mer på Nor-Segerstads Församling

Gravplatser

Inom Nor-Segerstads församling finns två kyrkogårdar: Nors kyrkogård och Segerstads kyrkogård. Klicka på länken nedan och kom direkt in på kyrkogårdsförvaltningens hemsida. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Till Kyrkogårdsförvaltningen

Vi finns på fler orter