Var vänlig och vänd upp mobilen

Kil

Roland Andersson

Begravningsbyrå och Familjejuridik i Kil

Varmt välkommen till Roland Andersson – Begravning och Juridik i Kil. Vi har precis flyttat in i våra nya lokaler på Storgatan 45. Välkommen att kontakta oss för boka en tid på byrån eller hembesök. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Roland Andersson Familjejuridik i Kil. Vi är din juristbyrå i Kil och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Roland Anderssons Begravningsbyrå i Kil. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

I Kil finns det olika alternativ över ceremonilokaler, både för kyrkliga- och borgerliga begravningar. Nedan ser du en lista över olika alternativ och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ceremonilokaler i Kil med omnejd

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Kil efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ. Klicka på länken nedan så finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Till mer information om lokalerna

Gravplatser

Inom Kils pastorats kyrkliga samfällighet finns tre kyrkogårdar: Boda kyrkogård, Frykeruds kyrkogård och Stora Kils kyrkogård. Alla kyrkogårdar har en minneslund och askgravlund. Kyrkogårdsförvaltningen sköter även gamla kyrkplatsen Apertin. Klicka på länken nedan och kom direkt in på kyrkogårdsförvaltningens hemsida. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Till kyrkogårdsförvaltningen

Vi finns på fler orter