Var vänlig och vänd upp mobilen

Grums

Grumsfjordens- Nors Begravningsbyrå

En del av Roland Andersson

Varmt välkommen till Grumsfjordens- Nors Begravningsbyrå i Grums. Sedan mars 2020 har vi vårt kontor på Sveagatan 124. Vi erbjuder också alltid kostnadsfria hembesök i Grums med omnejd om så önskas. Välkommen att kontakta oss för boka en tid på byrån eller för ett hembesök. Du når oss på telefon dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Familjejuridik

Välkommen till Grumsfjordens- Nors Familjejuridik i Grums. Vi är din juristbyrå i Grums och finns för dig i livets alla skeden. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelningsavtal och framtidsfullmakter.

Till Familjejuridik

Begravningsbyrå

Välkommen till Grumsfjordens- Nors Begravningsbyrå i Grums. Vi är en familjeägd begravningsbyrå som grundades 1993. Vi hjälper er med begravningar, dödsannonser, blommor och gravstenar.

Till Begravningsbyrå

Ceremonilokaler

I Grums finns det olika alternativ över ceremonilokaler, både för kyrkliga- och borgerliga begravningar. Nedan ser du en lista över olika alternativ och vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på lokalerna eller kyrkornas webbplats. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Minnesstundslokaler

Funderar du över att arrangera en minnesstund i Grums efter begravningsceremonin? Nedan ser du en lista över olika alternativ. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

  • SEM vid Grums kyrka
  • Eds Sockenstuga vid Eds kyrka
  • Borgviks Sockenstuga vid Borgviks kyrka
  • Värmskogs Sockenstuga
  • Solbergsgården vid Solbergskyrkan.

Gravplatser

Nedan finner du en lista över olika begravningsplatser i Grums med omnejd. Vill du få mer information kan du klicka på länken och komma direkt in på kyrkogårdens hemsida. Där finner du bland annat information, bilder, adress och vägbeskrivning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vi finns på fler orter